Verkstaden

Lastkaj och inblick i montagehallen
En stor verkstad för riktigt stora saker

Storverkstan är en komplett miljö för all typ av konstframställning och specialproduktion. Vår 550 kvadratmeter stora verkstad i kombination med en förkärlek för udda projekt gör att vi kan konstruera lite vad som helst.

 

550 m2

Monteringshallen är över 20 meter lång och 10 meter bred.

Planritning
Verktyg en träverkstaden
I vår fullt utrustade träverkstad gör vi allt från snidade trädetaljer till gjutformar

Vi arbetar i stor skala och är vana att hantera speciella projekt. På kontoret kan vi hjälpa till med ritningar, konstruktion eller idéarbete. I verkstaden sker skulptering och efterbehandling. Lokalerna är utformade för att klara arbete med såväl härdplaster som lack och slipning. Det finns verktyg och maskiner som kan lösa det mesta. I de fall det inte passar att tillverka hos oss så har vi goda grannar som kan hjälpa oss med allt från smide till avancerade lackjobb.

5,5 x 4,5 m

Porten är tillräckligt stor för att backa in en långtradare

I vissa fall tillverkar vi skulpturer som konstnären själv avslutar med exempelvis måleri eller mosaik. Det kan ske i våra lokaler om skulpturerna är svåra att flytta. I andra fall levererar vi färdiglackade och klotterskyddade skulpturer direkt till montering.

Har du CAD-filer, en skiss eller en halvfärdig skulptur

7,8 m

Takhöjd

Även om grunden i vår verksamhet är stora fysiska saker, så uppskattar vi när det tillkommer andra element. Vi har arbetat med skulpturer som rör sig, lyser och låter. Vi vill gärna kombinera sånt som programmering och interaktionsdesign med att skulptera och bygga.

Halvklot i glasfiber
Ska den lysa, låta, lukta eller röra sig?

Vi jobbar gärna med interaktivitet, elektricitet och mekanik.